Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• FİVEMPLAY - FIVEM FORUM ADDRESS

Ariyorum Lspd Olarak HRP sunucu arıyoruz

Utkucan Kaya

kullanici
FP Kullanıcı
Yaklaşık olarak 3 yıldır fivem camiasında rol yapıyoruz ve sunucu arıyoruz. HARDRP olan saçma sapan kuralları olmayan, oyuncu kitlesini bilen ve güvenen sunucu aramaktayız.
Hard Kapsamda L.A.P.D rolü gerçekleştiriyoruz. GUNRP yapmıyoruz yapamıyoruz. Sosyal rol odaklı ilgili ve egosuz yönetim ekibine sahip sunucular iletişime geçebilir (Aktif sayımız 20-30 arasındadır.)

şuan bir sunucu paketi üzerinde çalışıyorum ve ekip arıyorum. ilgilenirseniz bana ulaşabilirsiniz

Merhabalar. Yeni açılmış olan sunucumuzda sizi de görmek isteriz. HardRP'yi kendine ilke edinmiş yetkili arkadaşlarımla size discord.gg/merlinv adresinde yardımcı olmak isterim.

HardRP ve rol pası odaklı sosyal sunucu
İlgili ve bilgili yönetim ekibi
Lisanslı scriptler sayesinde yüksek FPS
+600 üzeri kıyafet çeşiti
Orta-Zor ekonomi
QBCore sistem ve PMA Voice Chat

Discord: discord.gg/merlinv - HarunSafak

Yeni açmış olduğumuz sunucuya gelmek isterseniz buyrun Sosyal ağırlıklı kaliteli yönetim ve sistem
discord.gg/vincyrp

Son düzenleme:
Selamlar. Aradığınız kriterlerde bir ortamın sunucumuz bünyesinde var olduğunu söyleyebilirim. Eğer ilginizi çekerse Reality V başlıklı konu üzerinden görsel içeriklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
tıklayarak daha fazla bilgi sahibi olabilir veya farklı sorularınızı tarafımıza gönül rahatlığıyla iletebilirsiniz.

-Herkese selamlar
-Hard RP
- Orta ekonomi
-Yurtdışı polis sistemi
-Legal ve illegal meslek çeşitliliği
-Düzenli sosyal partiler-aktiviteler
-Yüksek fps ve optimize scriptler
-Aile-Kartel-Baron sistemi yok
-IC para ile satılan mekanlar
-Hızlı ve Aktif yetkili kadrosu
-Admin power durumu yok
-Donate ile üst mertebeye çıkmak yok!

-Discord adresimiz :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

-Yaş sınırı: +17
-Çete- LSPD-Custom gang alımları devam etmektedir!!!
-Çete-Gang alımları 5-15 kişi yapılmaktadır
-Sosyal rol yardımı
-7/24 Aktif destek
-Haksız Destek söz konusu değildir!!!
Hepinizi aramızda görmeyi bekliyoruz Oni RP sunar...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri