Selamlar arkadaşlar, sizlere uçuş lisansı verebileceğiniz, rol genişliğini arttıracağını düşündüğüm bir uçuş okulu scripti paylaşacağım.
Script basitçe meslek olarak veriliyor, ve eğitmen olarak uçuş lisansi verme yetkiniz oluyor.
Script sahibi arkadaş kurulumu farklı bir ymap üzerine yapmıştı.
Benim paylaştığım versiyonda herhangi bir ymap kullanılmamakta.
Normal havaalanı hangarına kurulumunu yaptım, bazı kısımları kapattım ve Türkçeleştirdim.
Link kısmına orjinal scriptin linkinide bırakacağım isteyen arkadaşlar göz atabilir.
Görseller:

-Görsellerde gözüken araçları çıkartabiliyor, depolarını fulleyebiliyor ve tekrar garaja sokabiliyorsunuz.
-Verdiğiniz eğitimi geçen arkadaşlara "Uçuş Lisansı" verebiliyorsunuz.
Script basitçe meslek olarak veriliyor, ve eğitmen olarak uçuş lisansi verme yetkiniz oluyor.
Script sahibi arkadaş kurulumu farklı bir ymap üzerine yapmıştı.
Benim paylaştığım versiyonda herhangi bir ymap kullanılmamakta.
Normal havaalanı hangarına kurulumunu yaptım, bazı kısımları kapattım ve Türkçeleştirdim.
Link kısmına orjinal scriptin linkinide bırakacağım isteyen arkadaşlar göz atabilir.
Görseller:

-Görsellerde gözüken araçları çıkartabiliyor, depolarını fulleyebiliyor ve tekrar garaja sokabiliyorsunuz.
-Verdiğiniz eğitimi geçen arkadaşlara "Uçuş Lisansı" verebiliyorsunuz.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.